Registracija
Croatian Bulgarian Czech English German Hungarian Italian Macedonian Romanian Russian Slovak Slovenian
O cncelit-u PDF Štampa El. pošta

S obzirom na potrebe i nedostatak strukovne literature novih tehnologija, ne postojanje izvora za dalje unaprijedjenje znanja, rijetkost ili nikako ne održavanje stručnih seminara od strane eksperata iz oblasti CNC programiranja i njegove upotrebe u praksi a uzimajući u obzir potrebe i nastojanje svojih kolega iz struke za sticanjem novih znanja, nastala je ova internet stranica,čija je svrha i cilj unaprijedjenje i razmijena znanja i stručnih iskustava u oblasti ne samo CNC tehnologija vec i mašinstva u cijelini.

U razmijeni i sticanju novih znanja učesce na ovoj internet stranici i dalje unaprijedjenje višedeceniskih praktičnih i teoretskih radova u struci. Studenti mašinstva iz zemlje i okruženja, takodje se pozivaju na učesce i razvoj internet stranice, kako bi stekli potrebna znanja i na osnovu novih informacija, pisali svoje radove iz CNC tehnologija.Studenti sa univerziteta i regije se pozivaju da učestvuju na forumu naše internet stranice, kako bi razmijenili znanja i iskustva. S obzirom na svijesnost svih da se CNC tehnologija veoma brzo razvija a naročito u oblasti softverska riješenja, broj učesnika na našoj internet stranici se konstantno povećava iz razloga besplatnog transfera znanja i iskustava svih ucesnika na: www.cncelit.com

Molim sve posjetitelje i članove cncelit-a, da se uključe i pošalju na Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli svoje prijedloge , sugestije , razne tekstovne i video materijale koje misle da bi trebalo objaviti kako bi zajedno unaprijedili naše znanje i postojanje cncelit-a.

S poštovanjem! CNC programer Bojić Ljubiša